Σάββατο 28 Μαΐου 2011

O Mλάντιτς και η Ιμπεριαλιστική Τάξη



1. Η σύλληψη του Ράντκο Μλάντις , αρχηγού των Σερβικών στρατιωτικών δυνάμεων στον πόλεμο της Βοσνίας, η παράδοση του απο τον σημερινό Σέρβο πρόεδρο Τάντιτς, στις δυνάμεις του αντιδραστικού Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης , κλείνει τον κύκλο εκδίκησης και επιβολής της Αμερικάνικης και Ευρωπαικής Ιμπεριαλιστικής Τάξης πάνω στο πτώμα της παλιάς Γιουγκοσλαβίας. Μετά την διάλυση που οργάνωσαν οι Δυτικές δυνάμεις, μετά τον τεμαχισμό των Βαλκανίων, μετά την επιβολή δυτικόφιλων καθεστώτων, επιδόθηκαν σε ένα ανελέητο κυνηγητό απέναντι στους ηγέτες του Σερβικού Έθνους, που τόλμησαν να αντισταθούν στα σχέδια της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου, που υπερασπίστηκαν την ανεξαρτησία της χώρας τους και το δικαίωμα να καθορίζουν τις τύχες των εσωτερικών τους υποθέσεων. Η δίψα για αίμα και για επίδειξη δύναμης μέσω του διασυρμού και της εξόντωσης του ηττημένου αντιπάλου, είναι μια μέθοδος που έχει πάρει πια μόνιμα χαρακτηριστικά όλη την περίοδο της Νεοταξικής αντίδρασης που κυριαρχεί στον κόσμο, απο το '90 και μετά. Ας θυμηθούμε, διάλυση του Ιράκ , εξόντωση Χουσείν, εξόντωση Οτσαλάν,διάλυση Γιουγκοσλαβίας, εξόντωση Μιλόσεβιτς και τώρα Μλάντιτς, κατοχή σε Ιράκ και Αφγανιστάν, εξόντωση Μπιν Λάντεν. Νεκροί που πολλαπλασιάζουν το θέαμα της παντοδυναμίας τους, Νεκροί που επιβεβαιώνουν ότι ο μονοπολικός κόσμος ακόμα και αν φτάνει στο τέλος του, κανονίζει ακόμα το διεθνές πλαίσιο δικαίου. Νεκροί που συμβολίζουν μια κυριαρχία ενός πολιτισμού που βροντοφωνάζει πως τα έθνη, οι λαοί, οι πολιτισμοί που δεν κάνουν, δεν επιθυμούν το δίκαιο της Ιμπεριαλιστικής Γεωπολιτικής, θα διαλύονται, θα σβήνονται απο το χάρτη, και θα σέρνονται ζωντανοί ή νεκροί οι άνθρωποι που συμβολίζουν αυτή την αντίθεση στην κυρίαρχη διεθνή τάξη πραγμάτων.

2. Ο Μλάντιτς είναι το ζωντανό δώρο της δουλικότητας ενός μοντέρνου προτεκτοράτου. Ο Τάντιτς φρόντισε να τον συλλάβει και να τον δωρίσει στην ΄΄΄διεθνή δικαιοσύνη΄΄, να επισπεύσει με μια χειρονομία προδοσίας και ραγιαδισμού, την αποδοχή της χώρας του απο την ΕΕ, απο τις ΗΠΑ, να γίνει και η Σερβία επιτέλους Δύση! Δεν είναι τυχαία η υποδοχή που έτυχε αυτή η σύλληψη. Οι ΗΠΑ πρώτες έσπευσαν να συγχαρούν την Σέρβική ηγεσία και να τονίσουν ότι η σύλληψη αποδεικνύει πόσα βήματα μπροστά κάνει η Σερβία στον νέο περιβάλλον. Άνθρωποι της ΕΕ και μεγάλα ΜΜΕ δήλωσαν πως τώρα διευκολύνεται ακόμα περισσότερο η είσοδος της Σερβίας στην Ένωση. Το αίμα, η αγριότητα, ο καθυστερημένος Βαλκανισμός, η σκοτεινή Ορθοδοξία με τους αναχρονισμούς της, όλα πια σβήστηκαν με μια σύλληψη, με μια χειρονομία προδοσίας, ακριβώς γιατί είναι μια επιβεβαίωση υποταγής. Ο Μλάντιτς θα δικαστεί σαν εγκληματίας πολέμου, απο τους νικητές του πολέμου που διέλυσε την πατρίδα του. Κανείς Μουσουλμάνος, κανείς Κροάτης, κανείς μη-Σέρβος που πολέμησε και σκότωσε σε εκείνο τον πόλεμο δεν υπήρξε εγκληματίας, μόνο ο Μλάντιτς, μόνο ο Σέρβος που πέρα απο την υπεράσπιση της Γιουγκοσλαβίας, πολέμαγε να μην συρρικνωθεί η χώρα της μεγάλης ιστορικής και πολιτισμικής συνείδησης των Σλαβικών Βαλκανίων, πολέμαγε για να μην επιτραπεί στο δυτικό ιμπεριαλισμό να λεηλατήσει τα πλούτη της και παράλληλα να φέρει μέσα στα Βαλκάνια την ημισέληνο της νέο-Οθωμανικής πολιτικής. Ο συμβολισμός και όλες οι ιδεολογίες που υπηρετεί είναι προφανείς. Η σύλλήψη αυτή όπως και όλες οι άλλες , περίτρανα επιβεβαιώνουν την αδιάκοπη γεωπολιτική και γεωπολιτισμική επιχείρηση του Δυτικού Ιμπεριαλισμού να εξαφανίσει κάθε ιδιαίτερο εθνικό στοιχείο που μπορεί να καθυστερήσει ή να ακυρώσει τα σχέδια του μοιράσματος του κόσμου.

3. Ο Μλάντιτς είναι ακόμα η απόδειξη μιας αποτυχίας της Ρωσικής πολιτικής, της αντι-δυτικής Ρωσίας που προσπαθεί να σπάσει τον μονοπολικό κόσμο. Οι συσχετισμοί, αλλά και ο βαθμός ισχύος του Ρωσικού παράγοντα, δεν μπορούν ακόμα στην πράξη να μπλοκάρουν τις αποτρόπαιες αυτές ενέργειες του διεθνούς συστήματος. Και αυτό στα μάτια των λαών της Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης, των λαών της κοινής πολιτισμικής κ θρησκευτικής παράδοσης με τον Ρωσικό λαό, είναι δείγμα αδυναμίας, φόβου και μιας τακτικής που ακόμα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο απέναντι στην ακόμα παντοδύναμη Αμερικανο-Ευρωπαική Τάξη πραγμάτων.
Το ποθητό Ευρασιανικό όραμα, το σχέδιο ακόμα μιας Ευρω-Σιβηρίας, που έχουν την Ρωσία στο επίκεντρο τους, παραμένει όραμα και σχέδιο. Ο Μλάντιτς όπως και ο Μιλόσεβιτς είναι τα ονόματα μιας επιχείρησης συμβολικής επίδειξης δύναμης αλλά και δημιουργίας μιας διεθνούς συνείδησης, που ο Αμερικάνικός ιμπεριαλισμός, κατοχυρώνει απέναντι στον επίδοξο παγκόσμιο αντίπαλο που λέγεται Ρωσία. Η πολιτική χρήση της εξόντωσης ενός παλιού αντιπάλου βασίζεται στο να οριστικοποιηθεί στην περιοχή των Βαλκανίων μια συνείδηση στους λαούς και στις άρχουσες τάξεις. Η συνείδηση ότι ο ηγεμόνας δεν επιτρέπει παρεκτροπές που να απειλούν την Ισλαμική πολιτική της Τουρκίας, την γεωοικονομική και γεω-στρατιωτική κυριαρχία των Γερμανών και των ΗΠΑ. Μια συνείδηση που να υποστηρίζει την ανάσχεση με κάθε τρόπο της Ρώσικης επιρροής και φυσικά τον αποκλεισμό κάθε εθνικής ανεξαρτησιακής επιλογής των λαών. Η Ε.Ε θα είναι το μέλλον όλων. Και το σχέδιο αυτό εξυπηρετεί και την Βόννη  και την Ουάσινγκτον

4. Ο Μλάντιτς είναι, τέλος, το θύμα ενός ολοκληρωτικού πολιτισμικού πολέμου, κρατούμενος στα χέρια του κοσμοπολίτικου διεθνισμού, είναι το πρόσωπο που συμβολίζει το αίμα που χύνεται για την πατρώα γη του κάθε λαού, και κρατείται απο αυτούς που συμβολίζουν τις θαλάσσιες δυνάμεις του Χρηματιστιριακής δικτατορίας, από αυτούς που χύνουν το αίμα τους μόνο για το χρήμα. Ο Μλάντιτς είναι το Έθνος που πηγαίνει στην Χάγη, στο α-εθνικό δικαστήριο, είναι εγκληματίας γιατί ο Ισλαμισμός είναι δικαίωμα ενώ η Ορθοδοξία έγκλημα, είναι εγκληματίας γιατί τα προτεκτοράτα είναι απόδειξη δημοκρατίας ενώ τα μεγάλα εθνικά κράτη είναι απόδειξη του Κακού. Είναι εγκληματίας γιατί καθυστέρησε την Δύση να εισβάλλει στα τελευταία προπύργια της Ανατολικής Σοσιαλιστικής κοιτίδας που έσβησε η πτώση του ΄89.
Τι είναι αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε απο αυτή την σύλληψη; τι είναι αυτό που πρέπει να προετοιμάσουμε στο πνεύμα μας και στην πράξη μας; Τι είναι αυτό που πρέπει να διαδώσουμε παντού;
Είμαστε σε πόλεμο , η Ανατολική αυτοκρατορία των λαών, πρέπει να γίνει όραμα και άλλων χιλιάδων ακόμα ανθρώπων σε όλη την περιοχή μας, όραμα ελευθερίας!

IMPERIUM GAIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου